Nike Bijela Majica Narandžasti Šorc

60,00 KM

Bijela majica, izrađena od visokokvalitetnog pamuka, osigurava prozračnost i mekoću, što je čini idealnom za dugotrajno nošenje tokom treninga ili u opuštenim prilikama. Narandžasti šorc, također izrađen od kvalitetnih materijala, nudi dodatnu pokrivenost i slobodu pokreta zahvaljujući svojoj dužini koja prelazi koljeno.

Ovaj set je posebno dizajniran za aktivne osobe koje cijene kombinaciju funkcionalnosti i modernog dizajna. Majica i šorc su otporni na znoj i brzo se suše, čime omogućavaju održavanje suhoće i udobnosti čak i tokom intenzivnih vježbanja. Svestrana boja i dizajn čine ga lako kombinovatim s ostalim dijelovima sportske opreme, dok izdržljivi materijali osiguravaju dugotrajnu upotrebu i otpornost na habanje.

Osim toga, ovaj Nike set je prilagodljiv različitim vremenskim uvjetima, idealan za nošenje kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Bez obzira na aktivnost, ovaj sportski set pruža ne samo funkcionalnost već i atraktivan izgled koji osigurava da se uvijek osjećate samopouzdano i u trendu.

Shopping cart